Saturday, March 19, 2011

9 C' yang Perempuan xsuka kat laki

Kalo i xsuka, jgn ngade2 nak buat okey?
Entrii hari saya nak kongsi 8 'C perkara yang boleh dikatakan xbest atau lg tepat meluat bagi pompuan..hehe, selalunya asik pompuan je kena kan.ape salahnya kita bagi pandangan pompuan pulak.. Sekarang anda bole scroll down kt bawah tengok, mana lah tau antara 10 tu ade lah 2, 3 memang kena kat korang..so bole prepare sekarang untuk di jauhi okeyy? sila semak laju-laju sekarang


1. Carut
2. Cabul
3. Celupar
4. Comot   
5. Cemburu
6. Cerewet
7. Cincai
8. Cuai
9. Cekadak
 P/s:  sukeeee comot n cemburu sket2 je...over??ohhh no..:)

5 comments:

kau kesah ke?? said...

oh cenggitu ye. 8c

kau kesah ke?? said...

ceciter tada pon.

Ana admi said...

ceciter baik xpe ;) xinclude..hehe

♥sophie♥ said...

hee,,cool :) betul betul ! hee,,

ewanrani said...

perghhh memang cool betulla post nie...singgah sini tgk aweks lawa kat sini...hehe...

entries terhangat>>Maharaja Lawak Minggu 5 : jozan terbaik

Sweet stalker here..:)