Wednesday, March 9, 2011

Diskriminasi!


Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: Msti ada krisis dalaman nih.Kesian...

Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan cakap: Dah la tak lawa, perangai pulak huduh...

Kalau perempuan cantik menolong Lelaki yg diganggu
Lelaki akan cakap: Ni bru betul Heroin sejati...!!!

Kalau perempuan tak cantik menolong Lelaki yang diganggu

Lelaki akan kata: Taktik lama ni org da xpakai...

Kalau perempuan cantik dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: wow! bagai pinang di belah 4!...

kalau perempuan tak cantik dapat Lelaki hensem
Lelaki akan kata: Main bomoh siam la ni!!

Kalau perempuan cantik ditinggal kekasih
Lelaki akan kata: Buta betul lah mamat tu!

Kalau perempuan tak cantik ditinggal kekasih
Lelaki akan kata: patutla di rejek..

Kalau perempuan cantik penyayang binatang
Lelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang...

Kalau perempuan tak cantik penyayang binatang
Lelaki akan cakap: Sesama keluarga memang harus menyayangi...!

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan cakap: Ntah dato' mana bela nih....

Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan cakap: Mana la dia curik keta tuh??

Kalau perempuan cantik tak mau bergambar
Lelaki akan cakap: Pasti takut kalau2 gambarnya tersebar,

kalau perempuan tak cantik tak mau bergambar
Lelaki akan kata: Sedar pun diri..!

Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan cakap: Caring sungguh...
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan cakap: Nak tunjuk caring la plak....

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan cakap: Jangan la sedih, kumbang bukan seekor.

Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: Sikit2 nak nangis!! Mengada2 betol la!!

Kalau perempuan cantik masak
Lelaki akan kata: Dah la lawa, pandai masak pulak tu...
kalau perempuan tak cantik masak
Lelaki akan cakap: Ntah sedap ke tak????

Kalau perempuan cantik main2 miss call
Lelaki akan kata: Takpe...Mule2 miss call, lame2 miss tuan dia la tu

Kalau perempuan tak cantik main2 miss call
Lelaki akan cakap: Dia ni takde keja lain ke...Baik aku off hp! meluat btl

Kalau perempuan cantik buzz kat ym
Lelaki akan kata: Sukanya...mesti die rindu kat aku nih!

Kalau perempuan tak cantik buzz kat ym
Lelaki akan cakap: Balik2 dia ni. Bukan ke aku dah block ke ari tuh?
P/s: wahai laki2 sekalian xbaik tau menjudge bdasarkan rupa..

4 comments:

Azroy Bin Kassim said...

laki ke pompan.. semua same je.. haha

azizan4444 said...

bila bace ni, ada 2 perkara je..nak tergelak dan jgk rase kesian..haha..

misz FaTiN said...

tak baik BIAS camtu kan?..
ee.. entah pape je if ada org fikir mcm tue..

Ana admi said...

ade je zaman skrg ni...;)

Sweet stalker here..:)