Tuesday, April 5, 2011

Kosmetik Surgery..Cantik ke?

 Agak-agak koranglah kan cantik ke wat surgery ni? napa perlu kita buat? bukan ke mahal ratus riban?

   1) Maybe sebab nak lagi cantik/ hensem?
   2) Duit banyak tak tahu nak buat apa? sebab dah kaya tahap super Jutawan?
   3) Tak puas hati dengan kejadian alam, So cari alternatif lain untuk mengubahnya
   4) Nak Glamor..jadi perhatian..tapi glamor ke? itu pun kalo jadi..kalo tak.. ??
   5) Terikut-ikut trend artis Barat
   6) Atau mungkin lagi mahu kan bibir seperti Angelina Jolie..sila saksikan


                                              ^^  SILA SCROLL UNTUK MELIHAT HASILNYA^^


                                                          


TARAAAAAAAAAAA! im Angelina no .2 hokey? pasti bradd suka?



Moralnya janganlah mengubah Ciptaan Allah s.w.t Sesungguhnya DIA lebih tahu akan kelebihan kekurangan diri&wajah kita..so jangan pandai mengubahnya even guna Botox or seangkatan dengannya..tetap HARAM

4 comments:

Azroy Bin Kassim said...

kah kah kah.. bibir dh boleh buat mop lantai dh... lagi cantik yg asal..

Wak! said...

justin bibir! kakaka

ardinihumaira said...

adoyai pempuan ni.. sian dia.. ingat cantik sangat le cemtu hehe

Super Syieda said...

EUW...takut aih tgk...ni kalau hantu tgk, hantu pun lari..ahhhaii~~ huhu :P

Sweet stalker here..:)