Sunday, March 27, 2011

Alasan kukuh reject kekasih

Kadang ade sesetengah laki ni emo, kena 'reject' trus rse tak nk idop lagi..so nk elakkan dorang btindak dgn xbertamadun tu, korang guna la dialog kt bwh ni ha.tp ni utk tahap kronikla..harap berguna :))

1) You xkisah ke i ade sejarah sakit mental kronik, msh dlm tahap pemulihan?
2) i nak ayah dlm kandungan i btanggjwb..
3) U nampak tak mamat tu... (padahal takda orang pun kat situ)
4) i anak sulong, i kna bkorban utk adik2 i yg 10 org tu...
5) i kurang berminat dgn lelaki la..
6) Hari-hari along cari I, hutang dengan diorang dah mencecah 100 ribu...
7) maaf, doktor sahkan i da monopos awal....
8) Errr, ....
9) Lupa nak bagi tau u, I ni janda 10 anak, u xkisah ke?
10) kadang2 kalau sawan khinzir i datang, smua org i rase nak bunuh..bahaya kan wak?

P/S: Jgn serius dengan entry ini..sekadar utk berhibur..:)

13 comments:

MagikaKotak said...

tudia..tips yg 'kejam'.. :)

Azroy Bin Kassim said...

baa~ CAK!!

ada pengalaman ke??

Ana admi said...

tak ade pengalaman pun..just nk bagi idea..kt u ol yg fofuler..:)

Acid Voice said...

hahahah,,,,pempuan klu ada alasan...mmang dia xmo la...klu x...lautan api pun sanggup...hahaha

khai styer said...

hahaha..semuanya berguna sgt2..sgt bgus!

Ana admi said...

kotak: xla kejam sgt..;P sket je

azroy: erkk..xde

acid: hmm betul gak..tp lautan api tuh xdela..bahaya tu

khai: tq setuju..;P

nothing substantial said...

terus terang kan senang, dengan hikmah. Allah swt berikan kecantikan bukan untuk dijadikan alat permainan.

bahaya kejam, takut nanti tiba hari dimana ungkapan yg sama diberikan pada diri empunya.

byk sgt terlihat jelitawan yg dulunya me'rejek' dgn kejam, kini hidup sendirian tidak berteman.

setiap kali ingin mendirikan rumah tangga dgn pilihan hati, ditinggalkan begitu saja, makan hati.

tak percaya? teruskan dgn usaha ini, lihat saja dikemudian hari.

Ana admi said...

anda terlalu serius dgn entry tersebut..saya masih waras utk berbuat demikian..:)

nothing substantial said...

banyak perkara utk berjenaka.
ini bukanlah antaranya

Ana admi said...

ia akan menjadi serius jika anda serius memikirkannya, we're mature enough utk membezakan yg baik atau tidak.. ia hanyalah sekadar berhibur..sila bawa bertenang ye.. tq utk comment anda..:)

mohamad hafiz said...

lawak kejam..haha

mohamad hafiz said...

asal mamat atas ni meroyan tak tentu pasal..kalo aku jadi owner blog ni dah lame da aku block..kalau tak suka entry xyah lah komen.abis cite!

nothing substantial said...

saya bukan meroyan.
hanya mengatakan apa yg benar.

mungkin anda berjenaka.
tapi ada kawan saya yg terasa.

mungkin dia x pandai berbicara.
terus saya menjadi lawyer.

mungkin anda tidak rasional
gemar berjenaka tanpa sesal

Sweet stalker here..:)