Tuesday, March 15, 2011

Fantasi seorang Pemandu Teksi

tq imagine saya!;)
Seorang Nurse, Ratna menahan teksi. Sedang dalam perjalanan... Pemandu teksi iaitu Feddy asyik memerhati Nurse itu melalui cermin tengahnya..Merasa kehairanan... Nurse itu bertanya...

"Encik.. kenapa encik melihat saya begitu ??"

Feddy tersenyum malu dan berkata...
" Sebenarnya... saya selalu berfantasi....maaf ya... saya sangat ingin mencium seorang Nurse..."

"Oh begitu!! tak der masalah... encik boleh mencium saya.. kalau itu memang memberikan ketenangan buat encik... tapi saya ada syarat iaitu encik mesti masih single" kata Nurse...

Feddy gembira dan berkata...
"iya...iya, saya masih single" .selama 10 minit... kemudian mereka pun meneruskan perjalanan kembali.

Tapi feddy menangis teresak-esak , 
Kemudian teksi itu diberhentikan di jalan sepi... Feddy terus mencium nurse itu bil berkata...

"Maafkan saya cik... saya merasa bersalah... sebenarnya saya sudah berkahwin".

Mendengar penerangan itu Ratna tersenyum bijak dan berkata...

"Sudahlah encik... tidak ada apa-apa yang perlu di bimbangkan... Saya juga bersalah. Saya juga bukanlah seorang Nurse... saya adalah seorang Mak Nyah yang kebetulan dalam perjalanan menuju ke pesta pakaian beragam"



P/s: Moralnya berfantasi la tentang isteri anda memakai kostum nurse..easy imagine easy get! nahhh kan da kena..hahaha

7 comments:

Azroy Bin Kassim said...

mak nyah pun mak nyah la.. belasah je..
haha

Ana admi said...

hamboii rakusnya..hahaha

Acid Voice said...

tak rela i tau...auwwww...hahaha

sop said...

dah beebrapa kali baca story ni tp masih cam lucu juga:)

Ana admi said...

nape very lucu..;P

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

HAHAH...DUA2 MENIPU...HEHEHEH

amran said...

hahaaa,,, mak ok je.. ish2.. =P

Sweet stalker here..:)