Monday, March 28, 2011

Kalau lah zaman dulu-dulu dah ada Facebook



P/s: tak dapatlah nak bayangkan kalau lah zaman2 dulu dah wujud facebook ni..kalau lah dulu dah lahir idea2 Mark Zuckerberg ni. Agak2 time tu,..pasti mak Dara dalam kassim selamat tulis kat wall P.ramlee xyah da antar2 telegram bagai... ape pun layanannnnnnnnnn

8 comments:

Acid Voice said...

Klu dari dulu dh ada FB/HP/BB....memang x wujud la setem dan pos ofis...hahhahaha

Azroy Bin Kassim said...

hahah.. nice~

MagikaKotak said...

:)

mohamad hafiz said...

kalo dulu da ade..super advance

KasihPena said...

wahhh...thanks membuat mlm ku gumbira...gelak tak ingat la...hahhaha

sabree hussin said...

cool jugak idea2 macam ni ye

saya_arief said...

haha.gelak sakan..
:D

Ana admi said...

kasih pena7saya arief: hahaha best kn..:)

Sweet stalker here..:)