Wednesday, April 10, 2013

NEW PRELOVED BRANDED MAKE UP TO LET GO!

Assalammualaikum
 
di sini aku nak let go semua barang-barang mekap aku yang terkini yang aku memang tak pakai lagi. so dari aku simpan and membazir lagi baiknya aku jual je. so pada siapa-siapa yang berminat bole terus email aku kat sini EMAIL siapa cepat dia dapat no reservation ok. email aku terus je, then aku terus bagi harga. discount price kat follower blog aku je :) 


 
 
NOTE: MANA YANG BERKENAAN BAGI TAU JE, AKU AGAK MALAS NAK TYPE SATU2.HEHE


Powered by Calendar Labs

5 comments:

annette said...
This comment has been removed by the author.
annette said...
This comment has been removed by the author.
sue admi said...

hi dear, the price is rm32, but sorry ya, just sold :(

Unknown said...

hi sis , do you still have the products to let go ?

Subashini Sandran said...

hi sis , do you still have the products to let go ?

Sweet stalker here..:)