Monday, May 19, 2014

AKIBAT BELI SNAIL WHITE YANG MURAH FAKE

salam semua..


maaf agak lewat dan terlambat untuk saya review Fake snail white yang saya janjikan nak review..
okey baiklah tanpa membuang masa kite yg gold itu, aku nak cerita bagaimana aku terjebak beli snail white FAKE dohh..eee geeram  rasanya, well nak salahkan siapa kalau xsalahkan diri sendiri idok

kisahnya bermula masa mula-mula aku nak try beli snail white by namu tu.
aku dok research yang murah je..pada aku. aku nak yg murah sbb aku rase RM150 + postage sgt mahal :( then setelah penat buat research aku amek keputusan beli snail yang so-so itu, range harga RM120. hmmm consider mahal kan?

then selepas setuju and bank in duit, esoknye dapat. then bile dapat aku teruja la..nk pki kunun nak dapat kulit gebu cam korea itu.. so selepas 2 minggu pki hati xsedap..jerawat naik, perassan curious mula berlegar dan bermain dihati, otak jiwa dan perassan, dengan hati yg was2 bercampur geram, ak mula search fake snail white utk wat perbandingan........taraaaaaaa, seperti terhentak di kaki lima yg tajam.. arghh sah, snaik white ak adalah palsu belaka, demmit :( geram btl. ak whsp seller tanya blk, memati dia kata dia punya ORI. ak xpuas ati ak direct email company namu, NO REPLY dan akhirnya snail white officially malaysia telah menjawab persoalan aku.. seeeeeee  box dia 100% real lol. cuma,,,,,,,,,,,,,cuma the testur tu. 

ciri-ciri fake:

1.) testur 100% mcm gam, ori dia warna putih lekit tp bkn glue
2.) fax box dia sama, xbeza. cuma warna word snail dia agak kemerahan
3.) ori pleasent smell


byk lagi pic dlm fon aku. aku xdpt nk update semua. nt nk tnya email je okey

6 comments:

Anne Amy Sparkle said...

Salam. Tumpang tanya. Sebelum ni u ada buat review Snail White ni dalam bulan March camtu. Jadi u buat review kali ni tu snail white cream yg sama dgn entry haritu ke? huhu. :)

ekin.esa said...

salam,, nak tnya. mcm mana penggunaan snail wahite nie stkt nie? then ingat nak try set percubaan. ada emel tak? boleh emel sy shakinahmohdesa@yahoo.com. tq soo soo soo much! :)

ekin.esa said...

salam,, nak tnya. mcm mana penggunaan snail wahite nie stkt nie? then ingat nak try set percubaan. ada emel tak? boleh emel sy shakinahmohdesa@yahoo.com. tq soo soo soo much! :)

sue admi said...

anne: hi anne, kali ni review untuk kali pertama percubaan nk try snail white, so yg lps tu kiranya selepas dapat kesannya :)

ekin: hi ekin, i email, kindly check ya .TQ

Alyafiq said...

hi admin, boleh whatsapp 0132943148 tak? untuk bincang psl snail white ni..

sue admi said...

bole whassap utk sebarang pertanyaan +6016-7114112

Sweet stalker here..:)