Wednesday, December 31, 2014

My iHerb Obsession (SHOPPING ONLINE DI iherbs)



ASSALAMUALAIKUM..
semua...syukur ke hadrat ilahi kita masih bernafas sehingga harini ini, hari ni adalah hari terakhir untuk 2014, semoga 2015 menjanjikan yang terbaik dan kita semua dapat menyempurnakan azam 2014 yg masih tak tercapai yang telah kita rancang pada 2013 :p



enrty kali ni...nak tunjuk kegilaan ak dalam mensyopingkan diri di http://www.iherb.com/
best sangat semua barang organik, kalo korang seorang pengemar barangan organik meh meh shoping kat sini... tak mahal sangat dan xmurah sangat hehe, shipping murah kalo korang beli 10 barang, 1barang shipping dlm RM5 each. delivery time u.s ke sini pon cepat amek masa dlm 5-7 hari shaja. Sure korang pasti puas hati...


their website simple and easy, there are many variation korang bole pilih




Payment is easy – I paid with credit card.  The currency used is USD.
Delivery is fast! Given the 'shop' is in US.  Also, you can choose which courier service you want.  I prefer DHL Express - International where I can track where my parcel is. im strongly suggest u guys pilih this option , jgn guna international armail, no track tak ada, dan ada kes barang xsampai2! scary huh. biarla byr lebih skit, ikutkn memang xmahal pon :)




nampak x flow dia mudah sangat nak tau barang korang kat mana


Order with confidence from iHerb! I am a great testimonial for huge savings and efficient service enjoyed from iHerb.
I also review and comment on the products I ordered from iHerb. READ MY REVIEW HERE here to find out more about what I buy from iHerb. Please click “Yes” button on my product reviews if you find them helpful in your shopping decision. Much appreciated!
Thank you!`



jum meh tengok ape yg aku ter'rembat
BATCH 2, barang aku sikit jekk....hehe 

dalam ni bukan ada barang aku je...tp barang orang lain yg tumpang.heee FIRST BATCH



yg ni semua aku punye.hehehe

jangan lupa guna code kat bawah ni kalau korang nak dapatkan 10% discount, im telling u, it will help you so much!

Use my Code for enjoy 10% DISCOUNT, LQC147 for up to $10.00 off your first order above $40.
Siapa yang berminat nak tumpang pun bole whasap trus sini 0167114112

Sweet stalker here..:)